Etapa decisiva pel VIVE El Masnou i l'Arenys Bàsquet

Etapa decisiva pel VIVE El Masnou i l'Arenys Bàsquet

La temporada ha estat molt dura pel VIVE El Masnou. Tan que no han sortit en cap moment de la zona baixa. Però ara passen molt probablement pel seu millor moment, just quan més necessari és. Xavi Pardina ha aconseguit tenir l'equip motivat i preparat. Un equip que competeix cada partit i que té a les seves mans la permanència. Bo i això el tècnic atribueix el 100% del mèrit als seus jugadors.

L'Arenys tampoc ha tingut un camí fàcil però sí ha somrigut en més ocasions. Amb força canvis respecte la temporada anterior, ha sabut mantenir-se sòlid i sempre mirant cap amunt. Ara, de fet, i després de la darrera victòria, té la salvació a un pas de fer-se efectiva. Tots dos han patit molt, per les múltiples baixes. El principal madecap que els ha perseguit, poder competir bé als entrenaments amb una plantilla completa que després pugui plasmar-ho als partits.

Tot plegat en una lliga que no regala res i que per contra penalitza a la primera de canvis. I a aquestes altures ja no hi ha rival senzill. Tots es juguen alguna cosa i tenen poques jornades per resoldre-ho. Ara al Masnou l'espera visitar la pista del líder, el Pardinyes, mentre que l'Arenys anirà fins a Sants per jugar enfront el JAC.