Estrena estatal de la Sirena CNM

Fotografia de les jugadores del primer equip del La Sirena CN Mataró (Foto: CNMataró)

Primer duel de nivell per una Sirena Mataró en construcció. A un quart de vuit del vespre l’equip mataroní mesurarà les seves forces amb el Sabadell en la primera de les semifinals de la Supercopa d'Espanya. Ho farà encara sense la seva nova entrenadora Marina Zablith, i sense dues de les jugadores que han de ser referent del nou projecte.

La Sirena Mataró té avui el primer gran repte de la temporada. Classificades per la final a 4 de la Copa Catalunya ara arriba la primera competició estatal, la Supercopa d'Espanya, i ni més ni menys que davant el Sabadell el dominador autoritari d’aquest tipus de competicions.
El duel, segurament, arriba massa aviat per les dues plantilles. Per la part sabadellenca sense el seu reforç, la nord americana Maggie Steffans i amb la única baixa respecte la temporada passada de Pili Peña que ha marxat al Sant Andreu.
Per la banda mataronina les baixes pel partit que es juga a un quart de vuit del vespre són encara més notòries.
El duel arriba la setmana després que s’hagin incorporat les dues jugadores franceses, Lea Bachelier i Audrey Daulé. Per tant amb poc temps per aprofundir en temes tàctics. A més,l'equip que aquestes setmanes entrena l’ajudant de Marina Zablith, Pau Cardenal, encara no disposarà de dos dels seus referents.
La boia Brigitta Games, i la portera Gabi Stone segueixen amb dinàmica de selecció americana i no se les espera fins després de la primera jornada de lliga que també les enfrontarà a les sabadellenques.
Per tant, el duel de semifinals de la Supercopa d’Espanya serà un partit molt diferent als que l’equip va jugar a finals de la setmana passada contra el Rubí.

El duel es juga a un quart de vuit del vespre a la piscina de Can Llong, i posteriorment es jugarà el Terrassa - Sant Andreu. La final es jugarà diumenge al migdia a la piscina Natzaret de València.