Esport i solidaritat tornen a unir-se en el Memorial Georgina de Miguel

Més dies i més participants, i s’espera que com a mínim la mateixa recaptació que les dues primeres edicions. El Memorial Georgina de Miguel de tennis va acollir entre el darrer cap de setmana i l’anterior més de 150 participants que van disputar el torneig en les diferents categories, des de la benjamí fins a la absolut. Un augment significatiu respecte les dues primeres edicions, aquest cop, però logísticament els organitzadors, el Club Tennis Mataró, ha volgut variar el format del darrer any. Jose Maria Díaz és el director de l’escola de tennis Mataró.

L'objectiu de l'esdeveniment és recaptar fons per a la investigació del càncer infantil que es du a terme a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, pioner en aquesta matèria. De fet, el torneig serveix també per retre homenatge a la Georgina de Miguel, la jove jugadora del club de Tennis Mataró que va ser víctima d’un càncer. En les dues edicions anteriors, es van aconseguir recaptar més de 25.000 euros per avançar en el coneixement i els tractaments del càncer infantil. Uns diners que s’aconsegueixen ja no només pel propi torneig sino per una sèrie d’iniciatives que els organitzadors realitzen durant els dos caps de setmana d’activitat, però que treballen durant l’any. Escoltem de nou a Jose Maria Díaz.

Entre els obsequis sortejats, hi ha per exemple, una raqueta de Rafael Nadal o una de Garbiñe Muguruza. Fins d’aquí unes setmanes, però, no es coneixerà la xifra exacte de diners. El que si que hem pogut conèixer durant el cap de setmana són els vencedors del 3r memorial, que en  categoria benjamí van ser Sara Garcia i Pol Burillo en categoria aleví; Alejandra Corroto i Martí Guàrdia, en infantil Martina Kui Batlle i Hugo Díaz, en cadet els vencedors van ser Carlota Verdú i Alex Álvarez, mentre que en categoria absoluta els guanyadors de la tercera edició del memorial Georgina de Miguel van ser Olga Mishenina i Xavi Matas