Espanya de waterpolo femení jugarà les semifinals de l'Europeu

La selecció espanyola de waterpolo femení que té a les seves files les mataronines Marta Bach i Roser Tarragó i les jugadores del Centre Natació Mataró Irene Gonzàlez i Anni Espar, ha aconseguit tornar a jugar unes semifinals. Dona la casualitat que en aquest cicle olímpic, que tancaran a l’estiu a Tòquio, la selecció espanyola ha aconseguit un ple de presències a les semifinals dels dos campionats Europeus i Mundials que ha jugat.
Ahir van guanyar els quarts de final contra Grècia per 12 gols a 9. Un triomf que suposa, a part del passi, la revenja del combinat espanyol per l’eliminació que van patir a l’Europeu de Barcelona 2018 a les semifinals per part de les gregues.
Ara el rivals de semifinals serà ni més ni menys que l’equip amfitrió. Una selecció hongaresa que complicarà i molt l’accés de les jugadores que dirigeix Micky Oca a la final. Anni Espar ens parla de les complicacions del duel de demà, perquè per Hongrua també hi ha una plaça pels propers Jocs, plaça que ja té el combinat espanyol.