Espanya busca un lloc a la final del Mundial i als Jocs Olímpics

Després d’una campionat immaculat, la selecció espanyola de waterpolo femení, amb 4 jugadores amb vinculació amb la capital del Maresme, es troba a les portes de poder obtenir un bitllet pels propers Jocs Olímpics. Són les mataronines Marta Bach i Roser Tarragó i les noves incorporacions de la Sirena Irene Gonzàlez i Anni Espar.

Un bitllet pels Jocs que era el primer gran objectiu de la selecció abans de marxar cap a Corea del Sur, i ho tenen a tocar.

El combinat espanyol va tenir una fase de grups molt còmode, amb victòries contra Grècia en el partit inaugural per 14 gols a 4, Kazakhstan per 18 a 6 i Cuba per 19 a 6. Tres victòries que han permès a la selecció espanyola evitar els vuitens de finals i passar als quarts, eliminatòria on la selecció holandesa no va ser rival, amb un 6 a 0 en els primers minuts i un 12 a 8 final. Avui, a partir de les 12:30h, el rival és Hongria, un vell conegut que segur que posarà les coses molt difícils a les jugadores de la selecció estatal.

El rival a la final sortirà de l’enfrontament entre Austràlia i Estats Units, que es juga just abans del duel entre espanyoles i hongareses. De passar la selecció nord americana, el seu rival a al final obtindria el bitllet pels Jocs, ja que Estats Units, ja té el bitllet olímpic en guanyar la Lliga Mundial.