Es presenta a Mataró la 6a etapa de la Volta Catalunya

Mentre ningú digui el contrari la Volta Catalunya es farà tal i com està previst. La prova, centenària, s'espera des de fa molts mesos, i ara l'amenaça de la seva suspensió gira al seu voltant com qualsevol altre esdeveniment esportiu. L'organització treballa amb plena normalitat esperant que es pugui fer tot com s'espera. 

Això, a la presentació a Can Palauet de la sisena etapa, es va explicar aquest recorregut que passarà per Mataró. Especial per la capital maresmenca però també per la pròpia Volta. Un fet que estan trobant-se a tots els municipis. 

Mataró organitzarà, doncs, diverses activitats durant tot el dissabte per tal d’involucrar a la major part possible de mataronins i mataronines. De totes les edats, des d’escolars, tot i no tractar-se d’un dia lectiu fins als més grans que puguin recordar, la darrera arribada, 38 anys enrere. Els quasi 194 quilòmetres que recorreran els ciclistes des de Tarragona fins a Mataró s'esperen emocionants fins al final. La sisena etapa de la Volta Catalunya és un dels plats forts de la prova ciclista. A la presentació s'ha fet esmena als anys que feia que Mataró no acollia una arribada d'etapa i la vinculació de la ciutat amb la prova ciclista.

Informa: F.Andrés/ P.Villà