Es crea la Taula Comarcal d'Esports del Maresme

L'ha creat el Consell Esportiu del Maresme i hi participen regidors i tècnics dels diferents ajuntaments de la comarca

Tota eina és vàlida si aquesta afavoreix la represa de l'activitat esportiva i així trobar maneres de poder mantenir la pràctica esportiva.

En aquest sentit el Consell Esportiu del Maresme, de la mà dels diferents ajuntaments de la comarca, ha creat la Taula Comarcal d'Esports del Maresme, una eina de treball durant aquestes mesos de pandèmia, però també pensada perquè segueix-hi vigent en un futur, per trobar vies de treball conjuntes entre els ajuntaments i el propi Consell. Una iniciativa ja existent en altres comarques i  de la que en formen part els regidors i tècnics dels diversos ajuntaments. 

Des del propi Consell Esportiu del Maresme s'explica que tot i les restriccions i limitacions dels darrers mesos no es podien quedar de braços plegats, i han seguit treballant per poder mantenir dins aquestes limitacions les activitats esportives a les escoles. Jordi Matas explicava a Mataró Audiovisual el projecte que ara mateix tenen entre mans. Conscient que la seva tasca es focalitza principalment a les escoles, malgrat organitzi durant l'any activitats per tot tipus d'edats, el president del Consell Esportiu del Maresme, Jordi Matas, té molt clar el que necessita millorar el seu organisme. Seguir treballant per inculcar a les AMPAS la importància de potenciar l'esport dins les escoles.

Mentrestant, les jornades previstes per aquesta temporada com trobades de voleibol o les que es disputaven a l’entorn del dia mundial de l'activitat física, han quedat totes posposades.