Es busca líder per la OK Lliga Plata

La OK Lliga Plata busca líder

I en busca perquè el Club Hoquei Mataró que ho ha estat des de la jornada 4 sembla que està capficat en perdre aquesta condició.

Els mataronins no han estat capaços d'administrar l'avantatge que tenien respecte els seus rivals i aquest dissabte tenen el primer matx ball per mantenir la seva condició de líder.

L'Alpicat és qui té les possibilitats de ser el nou líder, i això que durant aquest temps han fet números Manlleu, Taradell, Palafrugell o Liceo B. Però cap ho ha aconseguit.

Els mataronins van empatar en el partit de la primera volta a domicili de l'Alpicat a 6 gols, i els lleidatans que amb diferència són els màxims golejadors de la categoria no posaran les coses fàcils als d'Albert Larrea.

El Tordera visita la pista del Raspeig amb la clara intenció de confirmar que encara o ha dit la darrera paraula. 11 punts, que es la distància amb la 2a plaça, són molts, però no es descarta res. El duel juga demà a les 8 del vespre.

Demà a les 7 a Arenys de Munt, l'altre equip maresmenc buscarà trencar amb la ratxa de les darreres jornades i sumar una victòria contra un Vilafranca que no està fent una bona temporada.