Enric Cervera lidera la nova etapa de l'Advisoria Mataró Boet

L'entrenador també agafa el càrrec de director tècnic. El club vol iniciar amb Cervera un projecte basat en la proximitat i la competitivitat

La passada temporada Jordi Vizcaíno havia iniciat un nou campionat a la banqueta l'Advisoria Mataró Boet Maresme. En una etapa iniciada a Copa Catalunya i que acabaria a Lliga Femenina Challenge. A mitja temporada el tècnic i director tècnic del club era acomiadat, i la temporada la va acabar Bea Pacheco a la banqueta d'un equip amb poca sintonia amb el territori. Ara el Club engega una nova etapa.

El CB Maresme Boet Mataró 3 Viles engega una nova etapa, i ho fa amb Enric Cervera al capdavant de la direcció tècnic i la banqueta del seu primer equip femení. Un entrenador de la comarca, que coneix la ciutat i que té experiència en primers equips i equips de base. El club boetista considera que la temporada a Lliga Femenina Challenge ha significat el punt i final a un projecte iniciat per Jordi Vizcaíno la temproada 2017/ 2018. Amb l'arribada d'Enric Cervera l'aposta és la de fer de primer equip de l'Advisoria Mataró Boet Maresme una plantilla amb marcat accent local.

Enric Cervera, entrenador Advisoria Mataró Boet. Gent que poguem identificar amb el club. Gent que ja ha estat amb nosaltres, i que torna perquè vol tornar. Gent que ens exigeix-hi a estar a dalt de tot.

La intenció del club és no correr, i començar per posar els fonaments a una nova etapa, on el localisme i la competitivitat han de ser la marca de la casa. Quim Navarro és el president del CB Maresme Boet Mataró 3 Viles.

Quim Navarro, president CB Maresme Boet Mataró 3 Viles. Fem un canvi de projecte. El club ha entès qu eel projecte ha tocat el seu fi, a nivell de persones i continguts. La nostar idea és consolidar el projecte i, si podem, tornar-hi.

La intenció del tècnic és que el seu equip comenci a transmetre una idea de joc que alhora ha d'anar arrelant dins la base taronja

Enric Cervera, entrenador Advisoria Mataró Boet. El nostre joc serà molt senzill i identificable. Joc divertit, córrer, molts tirs i una defensa des de molt amunt.

Unes categories base on aquesta temporada els equips ja han començat a treure el nas per les finals a 4 tant catalanes com espanyoles.

Renovació acord Advisoria - CB Maresme Boet Mataró 3 Viles

En el marc de la presentació del nou entrenador i director esportiu, també s'ha fet oficial la renovació de l'acord de patrocini entre Advisoria i l'entitat mataronina. Un acord quer allarga la relació iniciada fa 4 anys. L'entitat destaca, en veu del seu president Quim Navarro, la importància de tenir un recolzament com el d'Advisoria, i que aquest s'hagi mantingut en tot moment. Pel que fa a Advisoria, Ivo Florenza explica que no busquen una contrapartida, sinó que es mostren satisfets per poder recolzar a un club amb valors com el Boet.

Quim Navarro, president CB Maresme Boet Mataró 3 Viles. Estem molt agraïts que Advisoria, en el seu moment, quan estavem en els inicis del mostre projecte, hagués apostat pel nostre projecte. Això ens dona il·lusió per seguir treballant.

Ivo Florenza, Advisoria. Nosaltres no feiem publicitat. Ens vam engrescar, i no busquem un retorn. Busquem potenciar la marca i el nostre despatx.