Enfrontaments dels principals equips de bàsquet de la ciutat

Els primers equips de la UE Mataró juguen a casa mentre que els conjunts boetistes visiten Alcobendas i l'Alpicat

Després de la primera victòria en 10 jornades, l'Advisoria Mataró Maresme vol seguir amb aquesta dinàmica. Marxa aquest dissabte a la pista de l'Alcobendas. És el tercer classificat i acumula dues victòries seguides. Ha guanyat un total de 18 partits dels 23 jugats, pels 2 en 22 de les mataronines. El matx es juga a partir de les 17h.

Mentrestant, la UE Mataró juga a casa contra el Picken Claret. Les grogues volen trencar les 5 derrotes seguides que les han fet baixar fins a la part mitja de la taula. El Picken Claret està a dues victòries del Mataró. Una oportunitat per vèncer un rival directe. El matx es podrà seguir en connexions per tvmataró.

En categoria masculina, a la Lliga EBA, el Mataró Parc Boet juga a la pista de l'Alpicat. És el darrer classificat, ha perdut els últims 13 partits i els mataronins passen per un bon moment. L'encontre es juga a partir de los quarts de vuit del vespre de diumenge.

Finalment, la UE Mataró Germans Homs rep diumenge a les 18h al Quart. Després de la dura derrota de dissabte passat, els unionistes volen guanyar un rival que acumula una ratxa de dues victòries i que és, també a dos triomfs dels mataronins.

 

 

Tags: