En marxa les obres de remodelació del poliesportiu Eusebi Millan

La instal•lació estarà tancada els propers 10 mesos i les entitats i clubs que hi practicaven esports han estat distribuïdes en altres infraestructures esportives de la ciutat.

Fotografia: tvmataró

Aquest dimecres han arrancat les obres de reforma i millora del poliesportiu Eusebi Millan que tindran una durada prevista de 10 mesos. L'actuació, que havia de començar a finals del mes de juny consistirà en la retirada del fibrociment de la teulada, la construcció d'una coberta nova pensant en la futura col·locació de plaques fotovoltaiques, la instal·lació d’una nova il·luminació LED i la pavimentació amb parquet així com la renovació de la part esportiva.

La reforma del pavelló implica el trasllat de diverses entitats esportives com l'Aikido Mataró, el CB Boet Maresme Mataró i el CFS Ciutat de Mataró. Des del servei d’esports de l’ajuntament de Mataró demanen als clubs paciència i adaptació per aconseguir l'objectiu de la reforma del nou espai.

L'Aikido Mataró es traslladarà al gimnàs de l’escola Pia Santa Anna. Des de l’entitat expliquen que pateixen per trobar aparcament al centre de la ciutat i pels canvis d'horaris.

Pel que fa al bàsquet, l’entitat taronja es mostra contenta per l'inici de les obres, tot i que no esperaven una actuació d'aquestes dimensions amb les afectacions que comporta. Pateixen per no tenir un lloc fix, un espai on ubicar-hi els espònsors i una bona pista pels equips sèniors.

El CFS Ciutat de Mataró es traslladarà entre la Pista Remigi Herrero i el pavelló de l'escola Maristes Valldemia. També s'hauran de reubicar les escoles que durant l'hora del pati feien ús de les instal•lacions i el programa esportiu de la gent gran que buscaran encabir-se en instal•lacions properes on realitzar l’activitat.