Empat de pes, punt insuficient

Meritori empat del Quadis CN Mataró contra l’Atlètic Barceloneta. Un partit que ha acabat amb un marcador final de 8 a 8 que suposa els primers punts que perden els mariners en tota la temporada. Un partit molt igualat des del principi que arribava al final del primer quart amb un 2 a 2 a l’electrònic i l’expulsió del capità mataroní Àlex Codina. Els àrbitres van considerar que els havia faltat al respecte amb un comentari als tres minuts de començar el partit. Un primer quart en què també hi van haver tres penals: dos pel CNAB (un d’ells aturat per Mario Lloret) i un pel Quadis. Al segon quart els mariners acabaven per davant al marcador per un ajustat 4 a 5. Però la seriositat i la il·lusió dels mataronins ha fet que el Quadis capgirés el partit amb un tercer quart que han guanyat per 3 a 1 que situava el 7 a 6 al global del partit. 

A partir d’aquí els de Beto Fernàndez han dominant el marcador, però sense poder-se escapar de més d’un gol, tot i gaudir de múltiples oportunitats per fer-ho (penalitzant sobre tot les jugades d’home de més: no van anotar en cap de les 6 de les que van gaudir). 

Mario Lloret, amb una desena d’aturades de mèrits (entre els quals el penal), va ser anomenat MVP del partit. Al final doncs, el Quadis s’ha hagut de conformar amb un empat que no li ha valgut per mantenir la quarta plaça, que ha quedat en mans del CN 
Barcelona. Dos equips que es veuran les cares l’1 de maig en el primer partit dels quarts de final del play-off de la Lliga Premaat.

Informa: S.Ruiz/ R.Raventós