Empat a 1 gol per un bon Futsal

El Futsal Aliança Mataró segueix sumant i es va consolidant de mica en mica a la part mitja de la taula. Aquest cap de setmana han tret un punt del partit jugat al Teresa Maria Roca contra el Catgas Energia B. Empat a un que s'ha viscut al segon temps, ja que a la primera part cap equip ha pogut sumar.
Han estat els mataronins qui han encetat el marcador, amb assistència de Pol Novo i gol de Alex del Barco. Però els visitants han respós a falta de cinc minuts per a la conclusió del matx. A partir d'aquí s'han viscut els minuts més igualats, amb jugades molt estratègiques, comptant amb la presència del porter-jugador i arriscant per una victòria que ha hagut de ser repartida
Després d'aquest empat a 1, el Futsal Aliança Mataró té per davant una setmana complicada. Dimecres juguen el partit posposat de la primera jornada a Linyola i dissabte un altre desplaçament fins a Sabadell. Els jugadors i l'entrenador Albert Sabaté afronten aquesta complexa setmana amb l'objectiu de mantenir-se com un dels equips menys golejats de la lliga, i de seguir sumant, a poder ser, de 3 en 3.
Informa: Edgar Manchado