Els socis del FC Barcelona poden signar la moció de censura contra Bartomeu a Mataró

Signar a favor de la moció de censura contra el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, així com de tota la junta directiva, és una acció que no requereix anar fins a la capital catalana. A Mataró s'han habilitat tres seus on es pot fer aquest vot de càstig. Aquests són la cotilleria Francis, la perfumeria Neus i la Penya Barcelonista de Mataró. Al recinte penyista, s'han trobat amb força moviment de socis que han volgut signar. Tan el vicepresident, Joan Garcia, com el membre de la Junta, Àlex Vea, expliquen que des de la penya no es decanten ni a favor ni en contra, si no que tan sols obren les portes a qualsevol membre interessat.

I per tots aquells interessats, aquesta és la manera per poder fer-ho. Durant el confinament, on no hi va haver futbol i ni tan sols es podia obrir la seu, la Penya ha estat fent reformes per tal d'ampliar espai a la sala principal i habilitar-ne una altra. D'aquesta manera s'assegura la distància i es creen espais diferenciats.

Uns canvis que arriben en el seu 60è aniversari, que no saben si podran celebrar tal i com estava previst. De moment, la penya ha pogut recuperar els dies de partit, com per exemple durant la passada Champions i ja treballa per adaptar-se als nous temps i mirar de poder celebrar aquests 60 anys a la ciutat de Mataró.

Informa: F.Andrés/ J.Pirt