Els punts són necessaris pel CJH Mataró

El Joventut Handbol Mataró masculí té aquest cap de setmana la tercera sortida de la temporada. Els de Jordi Fernàndez buscaran la primera victòria lluny del Teresa Maria Roca a la complicada pista de la Unió Esportiva Sarrià. De fet, els sarrianencs van acabar tercers de la 1a Estatal la temporada passada.
Els mataronins arriben a la cita amb la moral alta després d'haver guanyat l'última jornada contra el Sant Cugat. Per la seva banda, el Sarrià arriba de patir tres derrotes consecutives. De fet, el conjunt gironí només han sumat tres punts de deu possibles. Els de Jordi Fernàndez, però, s'hauran de sobrepassar a les diverses baixes que ha acumulat l'equip les darreres setmanes. El partit es disputarà dissabte a 2/4 de 7 del vespre al Pavelló Esportiu de Sarrià de Ter.

Informa: S.Ruiz/ E.Manchado

<iframe id="iframe_chapter" src="http://m1tv.xiptv.cat/embed/326589?width=778&amp;iframe_width=800&amp;share=&amp;height=438&amp;iframe_height=484" name="iframe_chapter" width="800" height="484" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>