Els primers equips de l'Iluro HC tornen a vestir-se de curt

El femení jugarà a casa, i el masculí a fora. Dos equips que tenen objectius diferents en aquesta represa de la competició.

L'Iluro HC torna a la competició. Ho farà a partir d'aquest cap de setmana després que les lligues d'aquest esport, corresponents a la Federació Catalana, hagin aprovat reprendre's.
Només tres jornades havien passat des de l'inici de lliga. L'Iluro HC, com tots els equips que competien a la Federació Catalana de Hockey, van haver de tancar les portes.
I ara, a finals de gener, finalment podran tornar-hi. Ho faran en un moment crític i enmig de protestes de l'esport català, que se sent perjudicat. Justament, aquest retorn dóna certa vida a l'entitat mataronina.
El masculí jugarà aquest dissabte a la pista del Sant Cugat. Es tracta del segon classificat que ha jugat quatre partits i n'ha guanyat dos. L'Iluro va perdre els tres que havia jugat i és cuer. 
En canvi, el femení jugarà diumenge, a casa, per rebre l'Egara 1935. En aquest cas les mataronines són les primeres gràcies a les tres victòries seguides mentre que les egarenques són a mitja taula, fruit d'una victòria i una derrota en els dos partits disputats.

Informa: F.Andrés / JM.Spà