Els objectius del Mataró Parc Boet per a la temporada 2019/2020

Després de segellar la permanència a falta de cinc jornades, el Boet Mataró prepara la temporada a la Lliga EBA amb cinc baixes a la plantilla i només dues incorporacions. La idea, doncs, és mantenir l'esquelet  que va aconseguir mantenir la categoria. A la retirada de Marc Forcada, s'uneixen les sortides de Raidell de Pree, Connor Tuxford, Nich Moore i Adrián Tato.

David Romero, procedent del Mataró Feimat, i Segio Gómez, el fins ara jugador del Pineda de Mar a 1a catalana, han reforçat al conjunt d'Alberto Peña. Aquestes altes completen una plantilla en la qual segueixen jugadors importants com Miqui Puig, Héctor Aza, Bartu Martínez, Arnau Merino, Edu Francisco i Guillem Duran, que intentaran mantenir la categoria.

La temporada a la Lliga EBA comença el 22 de setembre a casa davant l'Esparreguera. La primera volta, però, la tancaran a domicili, a la pista del Morabanc Andorra. El 18 d'abril es posarà fi a la fase regular de la Lliga EBA amb el duel entre el Boet Mataró i l'Andorra, a l'Eusebi Millan. Només el conjunt mataroní i l'Arenys Bàsquet seran els equips maresmencs que disputaran aquesta conferència. El primer enfrontament serà a les Fons de les Creus+ i la tornada a Mataró.

Informa: À.Andrés