Els maresmencs d'EBA volen retrobar-se amb joc i resultats

El partit de la setmana passada del Mataró Parc Boet va ser dolent. Com la gran majoria d'encontres disputats el 12 de gener. Ni Mataró i Arenys van jugar bé. Ara tots esperen poden oferir una millor imatge. Si ens centrem en els taronges, reben a casa el Quart, tercer classificat amb dinàmica positiva de tres triomfs seguits i equip complicat de batre. El fet de jugar com a locals hauria d'ajudar una plantilla necessitada de bons resultats.

Al mateix grup, els verds van ser els únics que van guanyar però fent un partit molt fluix. Així de fet el definia César Saura. Ara també jugaran a casa contra el SESE, el cinquè. Tenen tres victòries més que els arenyencs i vènce'ls al Fons de les Creus suposaria fer un pas endavant pels maresmencs.

A l'altre grup hi ha els únics que jugaran a domicili, els grocs. Un Mataró que visitarà la pista del cinquè, el Sant Adrià. És l'equip que tenen just per sota. El primer que vol fer la plantilla és recuperar-se del cop rebut la setmana passada. Un triomf seria un salt, ja que els dos equips que té per sobre, el Mollet (segon) i el Cornellà (tercer), s'enfronten entre ells.

Tags: