Els maresmencs d'EBA volen millorar la jornada passada

El cap de setmana ha de ser, forçosament, millor que el que hem deixat. Després de quatre derrotes en els quatre partits, els maresmencs d'EBA volen sumar ara la victòria. Al grup CA el Mataró Feimat rebrà un Valls amb tres derrotes més que els unionisets però que voldrà millorar la seva dinàmica. Ve de perdre la setmana passada contra el Martorell i vol assaltar el Palau.

El Mataró Parc Boet trobarà després de dues setmanes la tranquil·litat de jugar a casa. Ho farà per rebre el Salt, penúltim classificat però que ve de guanyar al cuer, el Calvià. Els taronges no podran comptar amb Marc Forcada, encara lesionat, però esperen recuperar tan a Héctor Aza com Gerard Solà. Al grup CB El Masnou visitarà Mollet del Vallès, on s'hi trobarà el segon classificat de la lliga. Un equip amb una ratxa de tres victòries seguides, a dues de la primera plaça i un rival complicat de batre. Tot i així esperen poder millorar respectla setmana passada.

I al Fons de les Creus d'Arenys de Mar, l'Arenys Bàsquet rebrà al Palma Air, en tercer per la cua que ha guanyat 5 dels 14 partits de lliga i ha perdut els dos últims. Sembla, a priori, un encontre predilecte per tornar a guanyar i enganxar-se al grup capdavanter.

Tags: