Els maresmencs afronten una jornada complicada a la OK Lliga Plata

15 jornades ha necessitat un equip per sumar la primera victòria contra el CH Mataró.

L'equip d'Albert Larrea que venia de conèixer la primera derrota de la temporada, a la Copa de la Princesa davant el Liceo B, perdia aquest darrer dissabte contra el Manlleu.

Una derrota que treu la pressió que podia tenir per mantenir la imbatibilitat i que veurem com afecta a l'equip mataroní que fins al moment s'havia mostrat intractable.

Demà a les 8 del vespre té la primera prova de foc a domicili del Palafrugell actual tercer classificat i que ve d'aconseguir la Copa de la Princesa. Un duel complicat pel tècnic Albert Larrea.

 

A la part baixa el descens també està emocionant. I els altres dos equips treballen per sortir-ne.

De fet qui n'ha poghut agafar distància és l'Arenys de Munt després de la darrera victòria en el derbi contra el Tordera.

El seu tècnic Marc Comalat explica les dificultats que té l'equip per poder

Els arenyencs visiten demà, a dos quarts de nou del vespre, el pavelló de les Casernes de Vilanova per enfrontar-se a un equip que s'ha enganxat a la lluita per les primeres places. 

Un triomf el faria allunyar-se de les darreres places, en una temporada on només baixa l'últim classificat.

 

Precisament en aquesta lluita hi ha el Tordera, que amb 13 punts té 5 de marge respecte el Sant Feliu. El seu tècnic Xavi Gonzàlez també és conscient de la igualtat que hi ha entre tots els equips.

Dermà a tres quarts de vuit del vespre els torderencs tenen un difícil compromís amb la visita del filial del Liceo, el sotscampió de la darrera copa de la Princesa.