Els Jocs Escolars de Mataró i el Maresme també s'aturen

La Secretaria General de l'Esport també va ordenar ahir suspendre durant almenys quinze dies els Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

De fet, amb el Pla Bàsic d’Emergències Municipal activat en prealerta, la suspensió dels Jocs Escolars municipals també ha estat una de les primeres decisions de protecció de la salut que ha fet l'Ajuntament de Mataró.

La mesura afecta a més d'una vintena d'escoles que durant quinze dies no podran participar dels jocs Escolars.

Des del Consell Esportiu del Maresme, que organitza la competició escolar a la resta de municipis de la comarca del Maresme, també han confirmat que totes les activitats i competicions d’esport escolar i de lleure al Maresme queden suspeses fins a nou avís. De fet avui mateix s'ha suspès la disputa de la Gimnastrada de Pineda de Mar.

En total són 5 mil persones que participen als Jocs Escolars al Maresme, més 400 que participen a l'esport de lleure els que es veuen afectats per aquesta suspensió.

Al tractar-se de competicio vinculada al calendari escolar, d'aquí un mínim de quinze dies quan es reprengui l'activitat serà difícil poder-se recuperar.

Una de les activitats que també podria estar afectada, a l'espera de com s'allarguin en el temps aquestes suspensons, és el Dia de l’Educació Física al carrer, amb és 1300 inscrits i que volia arribar als dos mil inscrits.