Els germans Garcia (CD Tonbal) es pengen l'or en el Català cadet de combat

És la primera vegada que l'entitat mataronina puja la podi d'un campionat català de combat

Els germans Garcia (CD Tonbal) es pengen l'or en el Català cadet de combat

Els entrenaments a les instal·lacions del Club Deportivo Tonbal segueixen, i aquesta setmana ho fan amb bon regust de boca de la darrera competició on han participat.
El pavelló de la Mar Bella va ser l'escenari el cap de setmana del campionat de Catalunya cadet, on l'entitat mataronina participava amb sis esportistes.
Dos d'ells, els germans Diego i Sergio Garcia, alçaven el trofeu de campió en les seves respectives categories.
Sergio Garcia ho feia després de guanyar els 4 combats de la categoria de pes ploma, amb pes inferior als 45 quilos. Ho feia en el seu cas, després d'haver de fer front a una ferida a un dels dits del peu, que no va impedir obtenir la victòria.
Amb el trofeu a les mans, Sergio Garcia veia com el seu germà Diego, que competia en la categoria pes lleuger de menys de 49 quilos, acabava amb empat a 10 la final davant el tres vegades campió espanyol Alex de Dios del gym JORSAN. Però en el punt d'or un cop de peu al cap del rival li donava també la medalla d'or després de vèncer els 4 combats.
Aquestes dues medalles pels dos germans permeten al club ocupar la segona posició al podi per clubs, un fet que el club Deportivo Tonbal aconsegueix per primer cop a la seva història en un campionat de combat.

La competició es va disputar a porta tancada. La propera competició pels germans Garcia serà en el campionat espanyol cadet formant part de la selecció catalana.