Els equips maresmencs d'OK Lliga Plata juguen diumenge

El Club Hoquei Mataró té una prova de foc aquest diumenge a domicili d'un Vilafranca en hores baixes, però que vol redimir-se diumenge al migdia davant de la seva afició d'un inici de campionat amb només 4 victòries per 5 derrotes.

Per la seva banda els mataronins estan a 50 minuts de tancar una primera part de temporada per emmarcar. En 9 jornades han sumat 7 victòries i 2 empats. No coneixen la derrota i a Vilafranca intentaran mantenir aquesta ratxa, amb una recepta clara pel seu entrenador, Albert Larrea, seguir divertint-se a la pista com han fet fins ara.

A la útlima jornada dues intervencions providencials del porter Sergi Grané en el tram final de partit van salvar un partit que els mataronins tenien a priori controlat amb el 5 a 2.

L'actuació de Grané en aquest inici de temporada està sent una de les claus. Un paper que el seu entrenador Albert Larrea amplia també a Jaume Gibert, que també ha tingut intervencions en els partits que portem fins ara, i que el propi Grané argumenta per la bona condició física en els entrenaments.

Qui també juga fora de casa en aquesta 10a jornada és el Club Patí Tordera. L'equip, després de la derrota contra el Vilanova al Parroquial, torna a caure en una mala dinàmica i el seu entrenador confia en que aquest fet no suposi un pes afegit a un equip que aquest diumenge al migdia visita la pista del filial del Barça.

Finalment, l'Arenys de Munt que ve d'encaixar una sorprenent derrota a la pista del Raspeig espera poder reafer-se d'aquesta darrer ensolpeagada amb una victòria en el darrer partit de l'any que jugarpa diumenge al migdia contra el filial del Liceo, una de les sorpreses de la temporada.