Els dubtes del CE Mataró sobre tornar a competir

La Federació Catalana de Futbol ha posat data a la represa de la 1a Catalana: el 27 i 28 de febrer. Però la majoria de clubs, entre ells el CE Mataró, dubten sobre si serà un bon moment per tornar a competir.

Amb l'alleugeriment de les restriccions imposades en el món de l'esport la Federació Catalana de Futbol ha anunciat la intenció de reprendre el pròxim 28 de febrer la competició de la 1a Catalana, per l'interès que té en tractar-se de la màxima competició d'àmbit català i per tant amb places d'ascens a la Tercera Divisió, que depèn de la Federació Espanyola. Però ara mateix no és segur, almenys pel que fa a la gran majoria de clubs. Fran Seijo, és el president del Club Esportiu Mataró i explica si el retorn de la competició és o no una bona notícia.
Per tant la data posada per la Federació caldrà veure quin pes té, tenint en compte que ahir al vespre el president del Gavà ja anunciava que el seu club renunciarà a jugar aquesta temporada a 1a Catalana. Una mesura que entén el president groc i negre, Fran Seijo i que fins i tot pot arribar a compartir. El Mataró i molts més clubs.
De fet, durant aquests mesos sense activitat dins el camp els clubs han estat treballant de forma conjunta. La gran majoria d'aquests clubs asseguren que no és viable una lliga, en l'àmbit de salut, però també per manca de recursos econòmics per fer front a les despeses.
Recordem que el mes d'octubre es va iniciar la lliga de la 1a Catalana, amb dues jornades disputades. Des d'aleshores, durant molts mesos els equips no han pogut fer ni entrenaments. I alguns dels jugadors del primer equip han marxat cedits a equips de Tercera per reforçar el tram final de la temporada.