Els dos clubs mataronins de Llf2 compleixen objectius

Tant Advisoria Maresme com UEM Germans Homs han aconseguit els principals objectius

El bàsquet femení mataroní ha viscut una temporada històrica. Ho va fer ja pel sol fet de tenir dos equips a la segona màxima categoria estatal per primera vegada i per ser l’única ciutat de tot l’estat, juntament amb Saragossa, a tenir-hi doble representació.

A més a més, ha complert amb els dos objectius: unes fases i una permanència. La temporada no ha estat fàcil per l’Advisoria Maresme, especialment a la recta final. Va començar molt bé, seguint el ritme del Barça i lluitant de tu a tu amb el Sant Adrià. Però poc a poc va caure en un segon estament que l’ha portat a jugar-se la darrera plaça per anar a Leganés a casa en una final anticipada contra el Viladecans.

Per la Unió Esportiva Mataró Germans Homs, ja se sabia des d’un principi que la cosa no seria pas un camí de roses. Una plantilla preparada per sortir o a Copa o a Lliga Femenina 2, amb júniors i debutants a la categoria sènior, i tan sols tres jugadores de la temporada anterior feien del repte una aposta complicada. Però la fe en la qualitat de la plantilla ha mantingut les opcions de salvar-se. I això que l’equip ha pecat de desconnectar-se durant un quart per encontre i de perdre molts partits per aquest motiu. Però en el derbi, a casa, va deixar enrere els fantasmes per certificar la permanència.

I a partir d’aquí acabar amb tres victòries consecutives i deixar-les no penúltimes si no novenes, a manca del partit entre Almeda i Sant Josep. Una temporada amb doble final feliç a la capital del Maresme, que encara pot sumar la cirereta a Leganés.