Els clubs mataronins criden 'Ja n'hi ha Prou'

Tot i les adversitats metereològiques diversos clubs van reinvindicar dissabte que no entenen les restriccions en el món esportiu

L’esport mataroní s’ha sumat a la crida de la plataforma Ja n’h ha prou, que vol mostrar el rebuig a les restriccions que pateix el mon esportiu.

En total s’havien programat actes de protesta a més de 200 municipis, com ara Mataró, però també a moltes altres ciutats i municipis catalans. Algunes d’aquestes concentracions, però, es van ajornar fins dissabte que ve a causa de les condicions meteorològiques. A Mataró, per exemple, els integrants dels primers equips del Bàsquet Maresme Boet Mataró 3 Viles van llegir el manifest aprofitant que ells si que poden utilitzar la instal·lació en jugar competició estatal. Però sobre la pista van voler reivindicar, entre altres, que també siguin els més petits els que puguin entrenar-se, com de fet ja han fet amb èxit en algun període des del mes de març. 

Al pavelló Jaume Parera una representació de la Junta Directiva del Club Hoquei Mataró també va voler manifestar-se davant de la instal·lació i malgrat les inclemències del temps, van reivindicar la seguretat dins l’esport, i les ganes de poder tornar a activar, en el seu cas, un club amb 24 equips aturats. I només un, el primer equip masculí, en funcionament. 

La convocatòria que més seguiment va tenir va ser la de la Unió Esportiva Mataró, que es va fer ja amb previsió d’èxit d’assistència, a la Plaça Santa Anna i no davant del Palau Josep Mora. L’entitat ja va ser notícia a finals de desembre, per la carta als reis on demanava tornar a competir. Però les administracions impedeixen que aquest regal es pugui portar a terme, tot i que la represa en el mon del bàsquet s’havia previst pel proper cap de setmana. 

Sota el paraigües de la pataforma "Ja n'hi ha prou", els afectats reivindiquen que +ghl'esport és segur i reclamen la fi de les restriccions que afecten, sobretot, l'esport de base i l'amateur. En tant sols una setmana, la plataforma ja ha rebut més de deu mil adhesions al seu manifest.