Els clubs esportius comencen a obrir les portes

La Fase 1 no permet obrir, encara piscines, però si que ja poden obrir algunes grans instal·lacions esportives.

Centres esportius com el Centre Atlètic Laietània, la Laru o el Club Tennis Mataró ja tenen les portes obertes, això si, amb una sèrie de condicions. Hem anat a parlar amb el director de l’escola de tennis, Jose Maria Díaz, en el primer dia dels entrenaments.

Aquest dilluns, primer dia en fase 1, molts clubs esportius de la ciutat han obert les seves portes.

Un d’ells el Club Tennis Mataró, adaptant-se a la Fase 1 que permet obrir les instal·lacions  esportives sempre que es respectin certes mesures de seguretats i higiene. Els socis, doncs, ja poden anar a jugar a tennis o pàdel, durant un temps limitat, sense passar per vestidors, ni abans ni després de l’activitat física, i intentant passar el mínim de temps possible al club.

Una instal·lació que des d’aquesta setmana també acull els grups de competició, també amb totes les mesures corresponents.

Des del matí i fins la nit, cada dues hores han anat passant les desenes de jugadors i jugadores que té l’Escola de Tennis Mataró. Ho fan també respectant les mesures de la resta de socis i sòcies, i tornant a la activitat després de més de dos mesos on han hagut de baixar el rendiment físic.La tornada és progressiva i fins la setmana vinent no tornaran els més petits de l’escola, però l’arrencada progressiva també preveu que ‘activitat d’estiu es pugui portar a terme, a l’espera de saber amb quines mesures.

La competició s’espera que tampoc trigui gaire en donar inici, sobretot sabent que per principis del mes de juliol ja es portarà a terme, a Lleida, un torneig amb els millors tennistes estatals en categoria absoluta.