Els campionats europeus de patinatge artístic a la vista de tres mataronins

Els patinadors del club Patinatge Artístic Mataró ultimen la preparació d’uns campionats europeus que ja són aquí. El Campionat d’Europa tindrà lloc del 30 d’agost al 7 de setembre a Hersefeld, Alemanya. Mentre que la Copa d’Europa es disputarà a Roana, municipi del nord d’Itàlia, del 24 al 28 de setembre. Després d’una dura temporada que semblava haver finalitzat a finals de maig amb el Campionat d’Espanya, els patinadors mataronins Pol Torres, Sandra Núñez i Jordi Anfruns porten tot l’estiu preparant-se per fer-ho el millor possible al continent europeu. 

Per un Pol Torres que l’any passat va aconseguir la medalla de plata en la Copa d’Europa en categoria lliure juvenil, suposa un pas endavant participar per primer cop en el Campionat d’Europa  en la categoria junior. 

De la mateixa manera que Torres, Sandra Núñez participarà en el Campionat d’Europa Junior, però en el seu cas ho farà per segona vegada. Després de la seva participació el 2016, Núñez és ambiciosa i té com a objectiu finalitzar entre les 5 primeres de la seva categoria. Ambdós patinadors han treballat molt intensament aquest estiu, realitzant sessions d’entrenament al matí i a la tarda, i amb només una setmana de vacances. 

Durant totes les hores de treball han estat acompanyats de la seva entrenadora, Eva Gallego, que confia  que puguin superar les puntuacions del passat Campionat d’Espanya. 

A més de Torres i Núñez, l’altre patinador mataroní que competirà a Europa és Jordi Anfruns, que ho farà, però, a la Copa d’Europa, competició en la qual ja ha participat dues vegades. 

L’esforç habitualment té recompensa, i segur que de les seves estances a Alemanya i Itàlia en treuen alguna cosa de profit.

 

Informa: A.Durán / M.Castilla