El VIVE El Masnou vol aixecar el vol

Les dades demostren que el VIVE El Masnou no ha començat gens bé la temporada. Però les mateixes demostren el perquè. Primer, dels set rivals contra qui ha jugat, 4 es troben entre els 5 primers. De fet, tres d'ells són el primer, el segon i el tercer. Dels altres tres partits, els masnovins n'han guanyat un. Amb la qual cosa el calendari no ha afavorit als maresmencs. Una altra dada que els afecta és la manca de recanvis. A partir d'ara sembla que la cosa pot canviar, ja que es trobaran amb equips més assequibles. Com el SESE, que després de dues derrotes seguides són novens a la classificació. Si l'equip treballa com toca, el tècnic té clar que els resultats arribaran.

Al mateix grup l'Arenys pot ajudar lleugerament als masnovins. Rebran un rival que és entre un i altre maresmenc com és l'Alfindén, que té un balanç de tres victòries i quatre derrotes. Els arenyencs marxaran a dos triomfs si els derroten al Fons de les Creus.

Mentrestant al grup CA el Feimat arriba tocat aquesta jornada. Després de la derrota contra l'Esparraguera el conjunt unionista ha de pensar ràpidament en el que li ve ara, la visita al Cornellà. Un equip de la part baixa de la taula, amb dues victòries en set partits. Els grocs però hauran de jugar millor que ara fa una setmana si vol endur-se l'encontre.

Mentrestant qui més somriu ara per ara és el Mataró Parc Boet. Amb dues victòries seguides marxaran a la pista del Castellbisbal on es trobaran un equip que porta la línia contrària, dues derrotes en dues setmanes, i que n'ha perdut 4 dels 7 partits disputats.

Ara per ara els taronges són un dels equips més en forma del grup, després del líder, l'Igualada.

Tags: