El Velòdrom renova la seva imatge

La insistència dels clubs ciclistes i dels amants d'aquest històric esport per la ciutat de Mataró ha acabat tenint el seu efecte. L’Ajuntament de Mataró va començar a mitjans del mes de febrer les obres de millora del paviment. Enmig hi ha hagut la pandèmia, el confinament, però ara ja el retorn a la instal·lació ja remodelada.

Veure de nou ciclistes al Velòdrom de Mataró és una de les millors notícies esportives. La remodelació de la pista ha permès que es torni a trepitjar aquesta instal·lació en la seva part de competició, en un final de temporada que acabarà podent competir, si més no en mode d'entrenaments. Així ho explicaven des de l'Esport Ciclista Mataró, un dels clubs que fan servir la instal·lació.

Per la seva part des del Club Ciclista Iluro, ha fet èmfasi en la gran oportunitat que planteja aquesta millora als equips i ciclistes. Poder plantejar de nou la convocatòria i organització d'esdeveniments a Mataró, fet pel què estan molt contents.

Els treballs, que han tingut un cost de poc més de 43 mil euros, han consistit en l’aplicació d’un sistema multicapa de resines que ha igualat la superfície de la pista per facilitar la pràctica esportiva. Per aconseguir-ho, abans de l'aplicació d’aquest sistema, es van haver de reparar els desperfectes existents al paviment.

Unes millores que han de permetre tornar a veure competicions oficials a la instal·lació mataronina. De fet aquest dissabte 25 de juliol estava previst que es disputé el Campionat de Catalunya infantil i màster, però s’ha acabat suspenent de forma preventiva. Aquestes millores han de ser però l'inici d'una nova etapa del velòdrom.