×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

El triatló Ciutat de Mataró haurà d'esperar al 2021

A Mataró el triatló es volia fer tan sí com no. Un cop suspesa la prova, a mitjans de maig, ja es va buscar una data alternativa. Aquesta era just aquest diumenge. Però diumenge no hi haurà el Triatló Ciutat de Mataró. I és que es volia fer sí o sí però no a qualsevol preu.

Jose Luis Cano, organitzador d'aquest esdeveniment, ha explicat per què finalment s'ha decidit no fer la competició. Tal i com explica, ha estat la pròpia organització qui ha pres el pas definitiu per a la suspensió. Ja no tenia l'incentiu de ser Campionat de Clubs de Catalunya, ja que el format de sortida havia de ser amb menys triatletes. Mentrestant, la participació s'havia de reduir als 200 esportistes per la distància mínima obligatòria a boxes, que és d'un mínim de tres metres. Massa pals a les rodes per fer una prova que hauria estat deslluïda.

Així doncs, 2020 enrere i 2021 com a mira fixada. Pendents de si el Duatló sí es podrà fer, pel què fa al triatló ja passa definitivament a l'any que ve.