×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

El triatló Ciutat de Mataró es mou al setembre

El triatló Ciutat de Mataró ja té data que substitueix el 24 de maig. Serà el 13 de setembre, convertint-se en la primera prova “post-pandèmia”. Aquesta descripció respon no al final per complert de la malaltia si no al primer triatló que, per dates, es recuperarà. Aquesta mateixa setmana l’organització s’ha reunit amb la Federació Catalana, qui els ha explicat el nou protocol a seguir.

Segons aquesta proposta, encara no aprovada, tampoc es podria fer drafting, és a dir, anar enganxats al tram de ciclisme i s’evitarien els grups en la cursa a peu. Segons Cano, a Mataró es poden complir amb tots aquests requisits, pel què s’ha tirat endavant.

Tot plegat, convertirà la prova mataronina en un banc de proves o un exemple a seguir per la resta de triatlons. Com a pionera, serà el mirall de les noves proves a partir d’ara. A més a més, sempre hi haurà el risc que a última hora la pandèmia faci tremolar la feina feta fins ara. Així doncs, si no hi ha canvis par part de permisos o federatius, el triatló Ciutat de Mataró es mantindrà aquest 2020.