El Torrot Mataró prepara l'Open d'Espanya

Des de primera hora del matí els nedadors del CN Mataró ja eren a la piscina preparant l'Open d'Espanya. Una prova on el Torrot hi té diferents objectius en ment i arriba preparat per treure el màxim rendiment dels seus nedadors. El Torrot, com la resta d'equips, es trobaran amb tot un repte per davant, si més no pels que volen optar a competicions internacionals: es tracta de les altes exigències de la Federació Espanyola que demanen marques mínimies difícils d'assolir.

Les altes demandes per ser a proves de caire internacional no afecten en excés el pla d'entrenament de l'equip mataroní. En la segona fase de la temporada, els nedadors ja es troben en el millor moment del curs. Les opcions en aquest Open d'Espanya passen per la categoria júnior, sense oblidar les opcions de Jan Giralt. Sergi Garcia fa una radiografia del que s'espera del Torrot a Màlaga. 

Aquest Open es tracta de la prova estatal més important de la temporada. Dona accés a proves com el Campionat d'Europa de Glasgow o els propis Jocs del Mediterrani i hi prendran part 166 equips, el que suposen 611 nedadors. També hi haurà la presència d'onze equips estrangers, des de Portugal i Sèrbia a el Kazakhstan.