El Torrot CN Mataró repetix títol estatal per 5è any consecutiu

L’objectiu de l’equip dirigit per Sergi Garcia era revalidar el títol dels darrers anys, i ho ha tornat a fer malgrat que en una de les proves no participava l’equip mataroní.
Però el cap de setmana començava molt bé amb la victòria de divendres a la prova dels 10 quilòmetres per Guillem Pujol. El nedador del Torrot aconseguia la primera plaça en un final ajustat i amb dos segons d’avantatge respecte el segon classificat, Alberto Martínez, del Marina–Cartagena, i quatre segons per davant de Pol Gil, nedador del Mediterrani.
Una primera plaça amb doble gust a victòria. Pel títol de campió espanyol i perquè implica la convocatòria de Pujol per les competicions de la Copa del Món de la propera temporada.
En aquesta mateixa prova, disputada al riu Guadalquivir, l’equip del Centre aconseguia un altre èxit. I és que el junior Roger Coma obtenia el quart lloc absolut, però també la primera plaça en categoria júnior. Una primera plaça obtinguda només per un segon de diferència respecte un altre mataroní, en aquest cas a les files del Sant Andreu, Arnau Honrubia.
Destacar en aquesta prova dels 10 km Adrian Gonzàlez, Roger Rabassa i David Chaves també van sumar punts importants per l’equip de cara a la classificació general.
A la segona de les competicions, la dels 5 km, els nedadors del Torrot Mataró tornaven a tenir una actuació excel•lent. Pujol acabava en aquesta ocasió sotscampió per darrera de Pol Gil del Mediterrani, mentre que Roger Coma es penjava el bronze en un final, de nou, molt ajustat.
Un resultat que també té un doble regust a victòria, pels metalls que es pengen i perquè amb aquesta resultats els dos aconsegueixen la selecció pel Campionat d'Europa.
Adrian Gonzàlez, en la seva darrera prova com a professional acabava amb una sisena posició i Roger Rabassa, novè classificat, també van sumar punts per un Torrot Centre Natació Mataró que va lidera la classificació per grups de forma clara. 112 punts sumava l‘equip de Sergi Garcia, per 51 del Riveira, segon classificat.