El Torrot CN Mataró d'Aigües Obertes segueix dominant l'Estatal

L’equip d'aigües obertes del Torrot Centre Natació Mataró ha revalidat el títol de campió d'Espanya de la disciplina per sisena temporada consecutiva,

Una campionat on els podis obtinguts a les proves de 5 i 10 quilòmetres, els han permès revalidar la primera posició. En la primera prova que van disputar, la de 5 quilòmetres, els tres van ocupar el podi del campionat català, sent Roger Coma primer, Guillem Pujol segon i Eric Vilaregut tercer. I a nivell estatal després d’una prova molt competida Coma acabava tercer, Pujol 4t i Vilaregut sisè.

Va ser diferent la prova dels 10 quilòmetres, amb presència estrangera de nivell.  Tot i això Guillem Pujol va aconseguir la tercera plaça del campionat espanyol. La competició disputada a Banyoles també era vàlid pel campionat català, i en aquesta classificació  Pujol va ser primer, Roger Coma tercer i Eric Vilaregut 5è.

Tant Guillem Pujol com el propi Sergi Garcia després de participar a Banyoles han tornat cap a Sierra Nevada on preparen l’imminent inici del campionat del Món, que es disputarà a Corea d’aquí menys d’un mes, i on el nedador de Lloret de Mar, hi participarà amb la intenció de seguir la seva progressió. Roger Coma, per la seva banda, ho té tot preparat per participar en el proper campionat europeu júnior que tindrà lloc a la República Txeca el proper mes d’agost.