El tennis surt al carrer

L'Escola de Tennis Mataró ha organitzat aquest dissabte un acte per tal d'apropar els mataronins més joves a aquest esport. Ho va fer amb la instal·lació de tres mini pistes a la Plaça Santa Anna perquè nens d'entre 5 i 12 anys tastessin l'essència del tennis. El club mataroní té alguns problemes per arribar a la gent del centre i per això ha impulsat aquesta iniciativa.

La Federació Catalana de Tennis, juntament amb la Diputació de Barcelona, s'ha encarregat de realitzar aquesta activitat a diversos indrets de la província. L'èxit ha estat rotund a la majoria de ciutats. Amb l'ajuda de jugadors amateurs, molts joves van poder gaudir de les activitats realitzades aquest cap de setmana. Ara treballen per portar el tennis al centre d'altres localitats catalanes amb l'objectiu de popularitzar l'esport. Els organitzadors intenten captar l'atenció de maneres diverses. Una d'elles és la presència de jugadors professionals. 

Albert Ramos avança a Roma

Precisament Albert Ramos està allargant el seu idil·li amb el màsters 1000 de Roma. Ahir va guanyar el seu tercer partit, els dos previs corresponents a les fases prèvies, i el d’ahir contra el francès Gael Monfils, en primera ronda, per un clar i contundent 6 a 4 i 6 a 1, necessitant només 1 hora i 1 minut i aprofitant els problemes físics del francès. Victòria de prestigi pel mataroní número 88 del món contra el francès, que ocupa la plaça número 16 del rànquing ATP. Ramos espera rival que ha de sortir del partit d’aquest migdia entre l’argentí Diego Schwartzmann i el japonès Yoshihito Nishioka.

 

Informa: P.Costa / JM.Spà