El somni de la UE Mataró Germans Homs s'acaba davant el Barça B

Una forta defensa i l'encert blaugrana en els llançaments de 3, clau per perdre el partit d'accés a les fases d'ascens a LEB Plata

La Unió Esportiva Mataró Germans Homs va desembarcar a la ciutat esportiva del Barça amb una afició que va omplir les graderies i que va empènyer l’equip fins al final per obtenir la plaça per jugar el play off d’ascens a LEB Plata.

Però davant es van trobar amb la millor versió del filial blaugrana.  En 22 jornades de fase regular, només havia perdut 1 duel, el darrer de la lliga.

I el partit no va deixar opció a les sorpreses, amb el 30 a 17 a la fi del primer quart. Els unionistes van fer-se amb el segon dels parcials, però la superioritat blaugrana va seguir en els dos darrers quarts, fins arribar al 89 a 64 final. La bona defensa blaugrana i l’encert des de la línia de 3 dels locals, amb un total de 14 triples, van decantar l’eliminatòria cap al seu costat, guanyant-se el bitllet per ser a fases d’ascens a LEB Plata, una fase que no podrà repetir l’equip de Charly Giralt.

Pol Cànovas va ser el jugador més valorat dels unionistes, amb els 10 punts i 7 rebots, acumulant 17 punts de valoració. Jordi Juanola amb 15 punts va ser el màxim anotador dels grocs, tot i el percentatge de 0 de 4 des de la línia de 3, un percentatge que a nivell global també va ser massa negatiu, amb un total de 5 triples en 25 llançaments.