El SIS Roma s'estrena com a rival del CN Mataró

Fins ara l'equip mataroní no havia jugat mai contra les italianes. El primer cop serà en unes semifinals de la Copa LEN

Cada vegada costa més que el Centre Natació Mataró jugui partits importants contra equips amb qui no té precedents, però aquest dissabte, en el marc de les semifinals de la Copa LEN, es donarà el cas. Centre Natació Mataró i SIS Roma no s’han trobat mai en competició europea, però no per això és un rival desconegut.

Els resultats aconseguit parlen per si sols. A la fase de grups va ser primer, per davant d’Olympiacos, guanyant precisament Olympiacos i Zuglo i empatant contra el Padova, rival de les italianes per l’scudetto. En l’eliminatòria de quarts de final van perdre contra al Dunaujvaros, malgrat empatar en un dels partits.

El propi tècnic del Centre, Dani Ballart, coneix bé la manera de fer del seu homòleg a la banqueta de l’equip de la capital italiana, Marco Capanna.

L’equip mataroní es farà els test covid demà al matí en el mateix hotel de Barcelona on quedaran concentrades fins després d’aquesta final a 4. Hotel on hi haurà els quatre equips participants. Les mataronines faran dues sessions d’entrenament, una al matí i una altra a la tarda, a la mateixa piscina Sant Jordi.

Previ a aquest partit la Roma només farà un sol entrenament perquè està previst que arribin a Barcelona demà a primera hora de la tarda