El sènior femení del Rem Mataró a un pas d'un nou títol

Fotografia: Eloi Giménez

Aquest proper cap de setmana acaba la lliga catalana de llagut. Ho fa a Deltebre amb la sisena i última regata, i en una competició molt oberta a la categoria sènior femenina. Una classificació, que lidera el sènior femení del Rem Mataró, però amb només 2 punts d’avantatge respecte el seu immediat perseguidor, el Rem Badalona. Les badalonines han aconseguit ajustar la classificació amb la darrera victòria aconseguida a Sant Antoni Calonge. I per tant el triomf final estarà en joc en els darrers 1500 metres de la temporada.

Dels altres equips destacar l'evolució que ha fet el sènior masculí, que s'ha convertit en un habitual de les finals B,. Per tant situat entre els primers 7 o 8 equips, millorant els resultats de la darrera temporada on s'havia de conformar a quedar al voltant de la posició número 154. En el cas de les categories de veterans masculins i femenins el club confia en poder millorar el treball de cara a properes temporades.

La sisena regata d’aquesta Lliga Catalana de Llagut preveu emocions fortes i des del Rem Mataró, els capgrossos esperen poder celebrar una nova victòria. D'aconseguir-ho seria el tercer títol de l'equip, després que el 2016 sumés el primer i la temporada passada aconseguís també la primera plaça.