El Rocafonda s'emporta un derbi de necessitats

El Rocafonda i el Pla d'en Boet han disputat diumenge el derbi de la setmana on s'hi jugaven una mica més que 3 punts. Els dos equips no arribaven en el seu millor moment, de fet, el Boet ocupava la 15a posició i el Rocafonda la 17a. La necessitat major del conjunt local però es va acabar imposant. El partit es va posar de cara pels homes de Jorge Mancera en els primers 20 minuts gràcies als gols de Sergi Brassier i Xavier Rosa. A la represa, l'emoció es va tornar a instal·lar-se al partit quan Moussa Traoré del Pla d'en Boet va retallar distàncies fent el 2 a 1. Poc va durar l'empenta visitant ja que al 86, Dembo Kambi va fer el 3r pel seu equip, repetint el resultat de 3 a 1 de la primera volta.

Al final del partit, els dos entrenadors valoraven així els seus conjunts: Amb aquest resultat la situació d'ambdós conjunts continua sent delicada. Si bé és cert que el Boet està fora de la zona de descens, cal dir que és només per 2 punts.

La jornada, en canvi, ha ajudat al Rocafonda a, malgrat mantenir la 17a posició, empatar a 22 punts amb el Pomar i a situar-se a 2 de la salvació.