El renovat estadi d'atletisme vol tornar a brillar

Unes proves combinades per a categories de promoció han servit per inaugurar de forma oficial el nou paviment sintètic de doble capa de l’estadi municipal d’atletisme de Mataró, amb un pressupost d’adjudicació que s’0eleva una mica més de mig milió d’euros
L’Ajuntament va començar les obres de renovació del paviment a finals de juliol amb la voluntat d’interferir el mínim possible en l’activitat esportiva dels clubs, col•lectius i usuaris habituals d’aquest equipament. Les obres van finalitzar el passat mes de desembre. Unes obres que malgrat crear algun maldecap als seus usuaris, de fet eren més que necessàries.

Això vol dir que a partir d’ara l’estadi d’atletisme ja és apte per acollir competicions de tot tipus, des de proves internes a proves internacionals, i per tant recuperar la instal•lació com a seu de tot tipus d’esdeveniments com ja havia passat les darreres temporades. Una de les més destacades el desaparegut Míting Internacional d’Atletisme Ciutat de Mataró. 

Precisament la pròpia Federació Catalana destaca el paper que han vingut fent les darreres temporades els dos principals clubs atlètics de la ciutat per tal d'acollir per exemple 3 campionats de Catalunya absoluts, diversos campionats d’Espanya i el propi míting que havia estat classificatori pels darrers Jocs Olímpics. 

La jornada d’inauguració també va tenir els habituals discursos. Entre ells el de la regidora Beatriz Delgado que dies abans explicava a Mataró Audiovisual la importància de seguir treballant en la millora de la instal•lació a la que li quedarà pendent una segona fase. La renovació del paviment de les pistes, esta a l’espera de rebre la homologació oficial per part de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme, que no trigarà en arribar.