El Rem Mataró, protagonista del VI Descens d'Empuriabrava

Ha estat l'entitat amb més embarcacions i amb millors resultats.

El Rem Mataró ha agafat gran protagonisme en la sisena edició del Descens d'Empuriabrava, reividincicant.-se com a club preferent. Ho ha fet amb set embarcacions i resultats destacables, a la prova que representa l'inici de la temporada de llaüt mediterrani amb la celebració del VI Descens dels Canals d’Empuriabrava.

Els clubs de banc fix de Catalunya van medir forces per primera vegada en aquesta modalitat d’embarcació, que any rere any creix en prestigi i participants. De fet el club mataroní va ser l'entitat que més equips va inscriure al descens, i ho va fer amb bons resultats. Alguns exemples; en absolut femení, les actuals campiones de lliga van participar amb dues embarcacions, demostrant una vegada més la seva superioritat a l’aigüa amb un primer i quart lloc respectivament. Els absoluts masculins van aconseguir la segona posició, confirmant que se’ls ha de tenir en compte per tot. 

També hi va haver dues embarcacions de la categoria veterà femení, una de veterà masculí i una de la secció lúdica del club. La propera cita, amb participació del club mataroní, tindrà lloc el dia 25 de febrer en les aigües de Deltebre.