El Rem Mataró creix en qualitat i quantitat

L'entitat ha inciat la temporada. Als èxits del seu equip sènior femení s'hi afegeixen els podis del sènior masculí i el veterà femení. L'entitat també competeix, per primer cop, en la modalitat batel.

L'embarcació batel, amb la que competeix des d'aquesta temporada (Foto: Rem Mataró)

El Rem Mataró ha iniciat temporada com va acabar l'anterior. Amb el seu equip sènior femení dominant totes les proves on participa. Però a banda de les opcions reals de repetir o millorar, per difícil que sigui, els èxits del sènior femení, aquest 2023 s'espera que sigui la temporada de la confirmació de dos equips més del club. El sènior masculí i l'equip de veteranes femení ja han aconseguit fer-se un lloc entre els 3 primers de les respectives categories. Uns èxits que segueixen el creixement de l'entitat en els darrers anys.

Ruth Chacon, vicepresidenta Rem Mataró. Ja portem un parell d'anys que la Junta ha apostat molt fort per donar eines als equips per poder tirar endavant. Per tenir embarcacions de competició. Moltes hores de xerrada amb el Port, amb qui tenim una estreta relació. Tot això, més l'esforç que fem la gent del club és clau per estar en aquest bon moment. Tampoc em vull oblidar dels lúdics que fan que tots anem endavant.

Una de les apostes que s'ha fet és la de potenciar la modalitat de batèl. Una disciplina amb diferències respecte el Laüt i el Llagut.

Ruth Chacon, vicepresidenta Rem Mataró.  És una barca més petita, i només hi caben 4 persones en fila, la meitat que les que caben al Llaüt o el Llagut. Primer es van pensar perquè ajuda molt tècnicament, però ja la vam temptejar abans de la covid, i malgrat que la primera vegada la odies perquè és molt petita, la veritat és que ens va agradar.

Aquest 2023 una de les novetats serà el retorn d'una prova de la Lliga Catalana de Llagut a la costa mataronina. El juliol la competició tornarà a la capital del Maresme, per veure de primera mà aquests èxits dels equips del Rem Mataró.