El Rem Mataró completa la millor temporada de la seva història

El club ha aconseguit la quarta copa i la cinquena medalla, però ja acumulava uns mesos exitosos.

El Rem Mataró ha completat la millor temporada de la història. Ho ha fet amb un nou títol. La quarta copa de campió i la cinquena medalla, 4 ors catalans i un bronze estatal. La temporada del Llaüt Mediterrani ja havia estat exitosa. Medalles d'or en Lliga i a la Copa, i en competició estatal la medalla de bronze. El camí per la perfecció era el correcte, i aixi ha segut. En Llagut català han obtingut les altres dues Copes. Primer sent les més regulars a la Lliga Catalana i les més ràpides a la única prova del Campionat de Catalunya. On recau l'èxit de l'equip?

Marina Aragonès, timonera sènior femení Rem Mataró: "Hi ha un molt bon treball a nivell d'equip tècnic. Som tres timoners i una persona que porta els entrenaments i també la part més física. Ha estat difícil coordinar 24 noies entre tots. El treball que hi ha darrere de tot això és la clau"

Toni Dorda, president Rem Mataró: "Tenen confiança absoluta en el timoner, una peça fonamental i, com a equip, quan alguna vogadora té el dia fluix la resta ho ha de donar tot per compelmentar l'energia que li pugui faltar"

La victòria es va aconseguir al recinte portuari de Barcelona, guanyant a dues embarcacions de Cambrils, el Vent d'Estorp Cambrils i el Club Rem Cambrils.

Informa: J.M. Spà