El Rem Mataró tanca una bona temporada i ja mira al futur

El Rem Mataró tanca una bona temporada i ja mira al futur

Disputada diumenge la primera Posidònia a Rem.
Una competició lúdica organitzada conjuntament per Posidònia 2021 i Rem Capgrossos Mataró, amb la presència de diversos llaguts de clubs del litoral català. En un format diferent aprofitant el fet que era una competició lúdica.
La prova d'aquest cap de setmana s'ha realitzat quinze dies després que els equips del club de Rem Mataró hagin acabat la competició oficial. En una temporada on l’entitat no ha pogut posar la cirereta al pastís amb el seu equip sènior femení, però on s’han aconseguit, en línies generals, bons resultats.
Un dels handicaps que tenia fins ara el club era el fet d’haver de fer temporades només a l’estiu. L'hivern es feia llarg amb només entrenaments, però per la propera temporada l’entitat ha adquirit una embarcació del llagut mediterrani que la permetrà disputar el campionat d’aquests disciplina i mantenir l’activitat durant els mesos d’hivern.
El club també confia en poder ampliar i renovar els seus equips, degut a l'interés de moltes persones per entrar a l'entitat. Entre les opcions amb les que treballa el club hi ha la d'incorporar un equip juvenil.