El Rem Mataró també guanya la Lliga d'Hivern de Llagut Català

El sènior femení del Rem Mataró és un dels equips que més èxits ha aconseguit en els darrers temps. Tònica que continua. I és que el conjunt mataroní acaba d'aconseguir un nou títol, en aquest cas el de campió de la Lliga d'Hivern de Llagut Català. La platja de Santa Cristina de Lloret de Mar va ser l'espai escollit per fer-hi la darrera regata d'aquesta competició, que es feia per primera vegada.

De fet prova ha constat de tres regates de llarga distància, dels 4.000 als 6.000 metres, fet que ha de servir -i comença a fer-ho- per promocionar el rem de banc fix més enllà dels mesos de calor. 

Si el femení s'ha endut aquesta primera plaça i un podi, la branca masculina s'ha emportat dos quarts llocs. Aquests resultats li valen ara a l'entitat per seguir amb la línia interna marcada, la de fer un salt i poder participar al Campionat d’Espanya de Llaüt Mediterrani, que aquest 2020 es farà a Cartagena. Per ser-hi, caldrà fer podi al Campionat de Catalunya, que es farà al mes d'abril a Banyoles.

Tags: