El Rem Mataró s'estrena amb el Llaüt Mediterrani

El Club de Rem Mataró ha començat, més aviat que mai, la seva temporada oficial.

I és que habituats a competir només en època estival i en la modalitat de llagut català, aquesta temporada han fet un salt i per primer cop s'han estrenat en la competició de Llaüt Mediterrani, l'altra modalitat de banc fix.

La presidenta del club mataroní Aida A. Valverde parlava ahir al programa d'aquesta casa Ona Maresme del que aquest any consideren experiment.

Aquest campionat de Catalunya serà el 12 de maig a Banyoles. Però de moment ja s'han realitzat dues proves.

La Lliga va començar amb el primer dels tres descensos, disputat a Empuriabrava.  I aquest darrer cap de setmana s'ha disputat a Badalona la primera de les 3 regates previstes.

6 proves que han de portar els equips a competir en el campionat català de Banyoles de mitjans de maig.

Els dos equips del club mataroní que participen en aquesta competició, el sènior femení i el veterà masculí, ho fan en una nova embarcació que han pogut adquirir, i que malgrat les limitacions que té els permet competir.

Pel que fa a resultats a Empuriabrava l’equip veterà masculí va ser segon i el sènior femení tercer, mentre que a Badalona no és ha competit l'equip veterà amb una tercera posició.

El Llaüt Mediterrani, a diferència del Llagut Català que està més limitat a territori autonòmic, és una embarcació que s’utilitza a tot el mediterrani i en la que els guanyadors del campionat català poden accedir al campionat estatal, que se celebra cada any a un lloc diferent entre les comunitats d’Andalusia, València o Catalunya.