El Rem Mataró revalida la Lliga de Llagut Català

El Rem Mataró revalida el títol de campió de la Lliga de Llagut Català per segona vegada seguida en la categoria sènior femení. En la prova disputada ahir a Deltebre, la que era la sisena regata de la temporada, el conjunt mataroní es va imposar a les seves grans rivals, el Rem Badalona, per vèncer en la darrera regata i d'aquesta manera mantenir el liderat que ja tenien. El Rem Mataró va tancar la prova amb un temps de 8 minuts i 42 segons, treient deu segons a les badalonines i 20 al tercer classificat, el Club Nàutic Flix.

Per la seva part, el veterà femení també va acabar la jornada en primera posició, ho va fer a la final C de 1000 metres per davant del Flix, el Badalona i el Santa Cristina. I pel què fa al sènior masculí, tan a Deltebre com a la general, han acabat a la sisena posició. Es tracta de la millor posició aconseguida, en la categoria de més alt nivell.

Amb aquest triomf, el sènior femení del Rem Mataró ja té tres títols al seu palmarès. 2016, 2018 i 2019, amb el què s'ha convertit en el rival a batre.