El Rem Mataró, pendent de saber si podrà tornar a competir

El 12 de març el Rem Mataró va parar tota l’activitat. Ho va fer abans de decretar-se l’estat d’emergència i poc després va anar veient com totes les competicions també abaixaven la persiana. Ara, quan la temporada ja hauria començat a anar a bon ritme, encara no tenen clar si aquest any es podran reunir de nou, ja que el seu estil de rem és en equip, fet que dificulta el retorn.

Valverde assegura que mantenen esperances en poder tornar a competir, i de fet estan molt pendents de la reobertura general del país a mesura que es van superant diverses fases. La Lliga Catalana de Llagut mediterrani ha estat l’única competició que s’ha pogut posar en marxa, encara que va haver de parar motors quan es van cancel·lar les competicions. Això ha suposat un cop dur pel Rem Mataró, que portava ja moltes hores d’entrenament i que ara, a mes de maig, tenia planificats els pics més alts de sessions.

Malgrat això esperen que les notícies que portin tan la Federació Catalana com l’Espanyola siguin un xic millor en les properes setmanes, quan hauran decretat formalment què passa amb les competicions.