El Quadis vol millorar de cara a la segona volta

Aquest darrer cap de setmana ha estat el darrer de competició de lliga a la màxima divisió estatal de waterpolo. La Lliga Premaat. Una aturada que coincideix amb el final de la 1a volta i per tant amb els 8 equips classificats per la copa del rei. Un dels que no es perd aquesta cita és el Centre Natació Mataró. Aquest cap de setmana també ha posat el punt i final a un gran 2019. Durant el mes de desembre i gener, però, també hi haurà competició.

El Quadis Centre Natació Mataró ha tancat la primera volta de la temporada a la 6a plaça, per tant fora de la zona europea. Aquesta seria la lectura més dramàtica de la situació del Quadis, però a partir d'aquí l'anàlisis és més ampli i més optimista. Primer de tot perquè la sisena plaça el permetrà tornar a ser a la copa del Rei, un fet ja habitual les darreres temproades. A la lliga, tot i haver perdut contra rivals directes; com Mediterrani, Sabadell i Barcelona, la cinquena plaça no està lluny. De fet la ocupa el Medi amb els mateixos punts. Per tant una segona volta amb resultats positius contra aquests 3 equips acostaria l'objectiu europeu. Una competició que aquesta any ha donat moltes alegries a l'equip, però que també ha pogut passar factura en la competiciío domèstica.

Un dels aspectes a millorar és l'aspecte golejador. Amb 89 gols queda lluny de la resta de rivals directes. Un aspecte, l'onfesiu, que l'equip contraresta amb el poder defensiu de l'equip, igualant el registre del CNB - 81 gols encaixats- i quedant-se ben a prop dels 78 del Terrassa.
De totes maneres el cos tècnic treballa perquè l'equip tingui regularitat i marxi de temes més globals com aquest. Millorar jugada a jugada i treballar partit a partir són els reptes de l'equip per la segona part de la temporada.

Mantenir la cohesió de la plantilla, que s'ha consolidat amb els desplaçament europeus, lluitar per ser a la final de la copa del Rei o la classifciació europea són els principals reptes de l'equip de cara al 2020.